Monday, July 13, 2009

Jelena Karleuša: Estetska hirurgija je kao ukusna torta


http://www.story.rs/thumbnail.php?file=Jelena_Karleusa_foto_Misa_Obradovic_256009089.jpg&size=article_medium&time=1247492207
foto: Miša Obradović

Ekstravagantna zvezda Jelena Karleuša za prvi broj magazina StoryWow otkriva kada je ugradila silikonske implantate u grudi, kao i da ubuduće planira da svoj atraktivan izgled održava uz pomoć estetske hirurgije

Javne ličnosti često se trude da na našem zvezdanom nebu zasijaju poput pravih holivudskih diva, a jednoj od najpopularnijih srpskih pevačica Jeleni Karleuši to neprestano polazi za rukom. Od njenog prvog pojavljivanja u javnosti pa do danas, pevačica svojom ekstravagancijom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a njen nesvakidašnji stil života u isto vreme i provocira i oduševljava. Ipak, dovoljno hrabra da eksperimentiše stilovima, tabu temama, ali i provokacijama na svoj račun, Jelena je pristala da se za potrebe Modne provokacije prvog broja magazina StoryWow, nađe u ulozi devojke opsednute estetskim korekcijama. Za razliku od njene junakinje koja u modnom editorijalu beži iz klinike u zavojima, Karleuša je u intervjuu za StoryWow priznala kako nema ništa protiv plastičnih korekcija, ali i to da će ubuduće korigovati sve što joj se ne dopada na svom licu i telu.

- Nikad nisam krila da sam pre desetak godina povećala grudi za dva broja i smatram da je to bila jedna od pametnijih investicija. Sve ostalo je dar majke prirode, dobrih gena i nege. Veliki mi je kompliment kada ljudi misle da sam potpuno izoperisana, jer to znači da im izgledam savršeno. Imala sam želju da korigujem i nos, ali nikad nisam smogla dovoljno hrabrosti, pa sam od te ideje odustala. U šali kažem da će se slike iz StoryWow pretvoriti u stvarnost za jedno dvadesetak godina. Divama ne visi koža, nemaju višak sala, nego jedu picu i izgledaju vitko i mladoliko i u pedesetoj godini. Na kom god mestu da mi bude potreban remont, neću oklevati ni sekund jer još dugo planiram da ovako izgledam. Nikada neću dozvoliti sebi da dobijem bore. To je moj životni stav i moto - otkrila je pevačica čija će se kompilacija pod nazivom Diamond Colection uskoro naći u prodaji.

- Estetska hirurgija je kao predivna i preukusna torta. Ako imate meru i pojedete samo jedno parče, bićete zadovoljeni, a nećete se ugojiti. Ali svi su u opasnosti da pojedu celu tortu i ugoje se. Poenta estetske hirurgije jeste upravo to da sve izgleda savršeno, ali da niko ne primeti da se bilo šta popravljalo. Nažalost, neretko se pređe granica pa se korekcije izuzetno vide, ali u svetu šou biznisa postoje i odlični primeri kako treba, ali i kako ne treba - ističe Jelena, kojoj se nedavno dogodila neprijatna situacija kada se u medijima pojavila priča kako je nesavesna majka. Uprkos glasinama da je njena desetomesečna ćerka Atina dospela u Urgentni centar navodno zbog toga što joj je ispala iz naručja, prava istina je da je devojčica tu noć primljena u bolnicu zbog visoke temperature. Pevačica koja će sa svojim voljenim suprugom, fudbalerom Verdera, Duškom Tošićem za dva meseca dobiti drugo dete, uvek je isticala kako ju je uloga majke oplemenila, a stil svoje naslednice počela je da oblikuje još od njenog rođenja.

- U Atininom i mom garderoberu najskuplji su svila i krzno. Obožavam da joj oblačim svilene haljinice ručno bojene. Imamo i jednu zajedničku modnu ludost: Atina malu, a ja veliku bundu od cobla identičnog kroja. Trudim se da joj od najranijeg detinstva usadim osnove stila i dobrog ukusa, ali ona će ipak i sama morati da izgradi sebe, a za to ima vremena - naglasila je Jelena za StoryWow koji možete naći na kioscima od sedmog jula.

No comments:

Post a Comment