Wednesday, July 08, 2009

JK - ZAMENA ZA LJUBAV (DOWNLOAD)

Ognjenu Amidžiću pošlo je za rukom ono što mnogima pre njega nije uspelo. Već u prvih pet minuta poslednje emisije Ami G show-a u ovoj sezoni rasplakao je neukrotivu i ledenu pop divu Jelenu Karleušu.

JK je emisiju Ami G Show došla da bi promovisala kolekciju hitova “The Diamond Collection” koja će se naći u prodaji u sledeće srede. Fanovi u studiju, kao i gledaoci televizije Pink imali su prilike da vide kako će izgledati dupli disk na kome će se naći 34 velika hita JK koji su nastali u petnaest godina dugoj karijeri.

Emisiju je otvorila Jelenina nova - stara pesma “Zamena za ljubav” koju je Jelena premijerno i prvi put u svom životu otpevala. Iako je pesma stara blizu deset godina, Jelena je do sada nije nikada pevala u emisijama i nastupima, a mnogi i ne znaju za pomenutu pesmu jer se nalazi na albumu “Gili Gili” koji je objavljen 2000 godine, i posle samo mesec dana povučen iz prodaje zbog smrti Jeleninog dečka Zorana.

Sada, nakon deset godina, upravo emotivna i snažna balada “Zamena za Ljubav” u novoj, unpluggded verziji otvara kolekciju najvećih hitova Jelene Karleuše - The Diamond Collection.

Nakon što je otpevala pesmu, Jelena je pokazala drugo lice svoje ličnosti. Naime, kada je krenuo prilog sa njenom ćerkicom Atinom Tošić, iako je pokušala, Jeleni nije uspelo da zadrži suze, i u toku trajanja priloga u kojem se mala Atina igra svojim igračkama, popularna mama je brisala suze. U toku emisije, Jelena je konačno otkrila da će mala Atina u septembru dobiti sestricu.

U toku emisije otkirla je da već planira novi album koji će se pojaviti na tržištu na proleće 2010 godine i ekskluzivno najavila početak saradnje sa Goranom Bregovićem kao i pomeranje granica u domaćoj muzici.

Pored priloga sa Atinom, ekipa Ami G Showa gostovala je u Jeleninom garderoberu, ali i prošetala sa Jelenom Karleušom centrom grada. Jelena je priznala da ima tremu zbog šetnje kroz centar grada jer to retko radi, a reakcije su bile očekivane, svi su se okretali, dozivali i slikali popularnu pevačicu.

Jelena je još u emisiji pomenula da joj imponuje to što ljudi misle da je sva izoperisana i plastična jer to doživljava kao da je smatraju savršenom, a nakon što je ponovila da je jedino operisala grudi, i da je imala veliku želju da malo doradi svoj nos, priznala je da će u pedesetoj godini češće posećivati plastičnog hirurga jer pravim divama ne priliči zborana koža, ili da im nešto visi, kako kaže popularna diva.

JK Vam donosi link za download TV ripa pesme “Zamena za ljubav”. UŽIVAJTE!


JELENA KARLEUŠA - ZAMENA ZA LJUBAV (DOWNLOAD)


No comments:

Post a Comment