Wednesday, April 27, 2011

JK našminkala trogodišnju kćerku!


 JK našminkala trogodišnju kćerku!
 

Atina i Nika Tošić krenule su stopama svoje majke, pevačice Jelene Karleuše, pa se tako već sada izdvajaju kao pravi mali dečiji trendseteri.
Troipogodišnja Atina koja je odmah po rođenju završila na svim naslovnim stranama dnevnih novina, poznata je i kao prva beba koja je prošetala fensi štiklice. Dobro, prva beba čija je mama ideju prekopirala od Kejti Holms i Suri Kruz.
Zatim je nosila i pramenčiće u kosi, fluorescentne boje, a sada je na red došla i šminka… Tokom fotografisanja za jedan modni editorijal, Atina je doterana tip top, počev od plavkaste senke i maskare na očima do crvenog ruža na usnama…
- To je šminka za decu, koja se, između ostalog, i jede… tako da… – izjavila nam je JK, valjda misleći da je postavljeno pitanje izuzetno glupo, jer ne misli da je Atina suviše mala za to…
I dok se neki zgražavaju, jer misle da je neukusno šminkati decu (setimo se samo kakvu su buru izazvale modne fotografije poznatih brendova na stranicama uglednih svetskih magazina), JK smatra da je to sasvim OK, jer je reč o specijalnom “mejk-apu” za decu koji nije otrovan!
Možda nije čula da šminka kod dece, ma kako trendi bila, bez obzira na njen netoksičan sastav može da izazove određene alergije.

1 comment:

  1. OmG kakvo maltretiranje i zloupotrebljavanje!!!

    ReplyDelete